Restaurant Taste of Culture

Ons adres

Korte Leidsedwarsstraat 139-141
1017 PZ Amsterdam
Tel: 020 - 4271136

Extra

Ook voor party- en cateringservice bent u bij Taste of Culture aan het juiste adres. Voor meer informatie, bent u altijd welkom.

Neem contact met ons op

Verse ingrediënten gecombineerd met jarenlange kookervaring, dat is de basis van het eten dat uit de keuken van Lee Ka Chu wordt geserveerd. In de jaren zeventig veroverde de Chinese cuisine met haar smaakvolle gerechten, eerlijke prijzen en haar degelijke porties de harten van vele Nederlanders. De vraag naar Chinees eten liep echter terug in de jaren negentig en de Chinese food-branche verloor klanten. De oude generatie Chinezen gingen gaandeweg allemaal met pensioen en vele Chinezen van de jonge generatie probeerden een westerse draai aan de Chinese keuken te geven. Langzaamaan raakten de traditionele Chinese smaken in de vergetelheid en de kwaliteit van de Chinese cuisine ging achteruit.
Lee Ka Chu, wil met haar authentieke kookkunsten deze vergeten smaken uit de Chinese keuken weer bij de mensen doen herleven. Al twee jaar lang is dit het motto van ons restaurant en naar mate de tijd vordert, krijgen wij steeds meer positieve reacties. Van klanten met een objectieve mening tot klanten die ons complimenteren als het beste Chinese restaurant in Amsterdam. Dit is het mooiste compliment dat wij ons kunnen wensen en dat is uiteindelijk waar wij allen zo hard voor werken.

 

 

用新鮮的材料, 精湛的廚藝找回美食,這是李家廚的宗旨。七十年代中餐以價錢平, 味道好,份量足吸引大部分荷蘭人成為中餐的常客。可是九十年代開始,隨著老輩的華人退休,新一代用西方化取代傳統廚藝。又隨著傳統廚藝的失傳,導致中餐水準日益低下,顧客流失。人們漸漸遺忘飲食的文化,顧客亦遺忘中餐的美味。

李家廚的宗旨是恢復被現代人遺忘的精湛廚藝, 以精湛的廚藝找回失去的美味。用這個宗旨走了兩年,漸漸得到很多讚美的聲音,亦得到很多顧客的正面回應,以致於有顧客認為李家廚可能是Amsterdam最好的中餐館。這對我們來說是一個最好最大的奬牌。

Like ons op Facebook