De 25 beste Aziatische restaurants

Een theatermenu is doorgaans een vlotte maaltijd voor de voorstelling. Leuker is het om je tijdens de voorstelling te kunnen verheugen op een gezellig souper. In Amsterdam is Taste of Culture, om de hoek bij de Schouwburg, dan de ideale bestemming. Dit restaurant heeft een aangename vaart, je wordt bediend door vrolijke Chinese dames die heel Amsterdams bijdehand uit de hoek kunnen komen.

In de eigenzinnige inrichting domineren een grote televisie en een nog lelijker Chinese verlichte spiegel. Op de kaart tref je alle genummerde klassiekers, aan tafel tref je de hoofdstedelijke beau monde, verdwaalde toeristen, schilderachtige vaste klanten en cafégangers die de bamibodem beter vóór het drinken hadden kunnen storten. Erg gezellig om met een groot gezelschap aan het glazen draaiplateau te zitten, een willekeurige selectie uit de genummerde gerechtenlijst te bestellen en er Chinese thee, bier of redelijke wijn bij te drinken. Er wordt tot na middernacht geserveerd en het geboden is van een constant niveau. Laten we zeggen, altijd een 7.

Lees het volledig artikel hier.